divendres, 30 de novembre del 2007

PRIMER RODALIES !



Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) de Terrassa participarà a la Manifestació que tindrà lloc el dissabte 1 de desembre a les 17,00h a la Plaça de Catalunya de Barcelona sota el lema "Som una nació i diem prou. Tenim el dret a decidir sobre les nostres infraestructures" convocada per la Plataforma pel Dret a Decidir i que ha rebut l’adhesió de més de 150 entitats de caire social, cultural i polític.
Els regidors d’ICV-EUiA, la direcció local i els militants de l’organització ecosocialista de Terrassa participaran en aquesta important manifestació. ICV assistirà a la manifestació amb l’objectiu de reivindicar que per davant de l’AVE, primer està el servei de rodalies i exigir que es donin solucions reals per un servei que avui és un desastre, fruït de la falta d’inversions històrica i la gestió desastrosa per part del Ministerio de Fomento, i que està perjudicant greument a desenes de milers de ciutadans i ciutadanes. Cal que, entre d’altres qüestions, la ciutadania manifesti la necessitat d’un model d’infraestructures alternatiu que prioritzi rodalies i un model de mobilitat i d’infraestructures al servei i a l’interès general dels ciutadans i ciutadanes de tota Catalunya i amb criteris d’equilibri territorial. La societat catalana es mereix un servei de transports públics de persones i mercaderies de qualitat i de proximitat.
També cal que la ciutadania expressi contundentment que en política la prepotència i l’arrogància estan de més i a la ministra de Fomento Magdalena Álvarez li sobren, com ha vingut demostrant reiteradament amb la seva actitud.
ICV, que ha citat als seus adherits/des i simpatitzants a les 16,00h a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Terrassa per acudir en transport públic, fa una crida a la ciutadania de Terrassa a participar en aquesta manifestació.

http://www.primer-rodalies.blogspot.com/